OM OSS  |   KONTAKT  |  
Du abonnerer nå på vårt nyhetsbrev
0 Kr

1 500 Kr igjen til gratis frakt!

TIGI CUT & COLOUR NEW YORK

Noen ganger kan fantasien trenge et lite puff i riktig retning for å våkne til liv igjen. Bli med oss på en spennende reise over atlanteren til New York, med dager som er fyllt opp med bl.a inspirerende kurs, god mat, show og så klart tid til å bli kjent med storbyen.

Under et par dager kommer du til å jobbe med TIGIs nyeste kolleksjon innen «Cut & Color» på TIGI Academy i New York. Før lunsj får du se og lære av noen av USAs beste stylister, og etter lunsj blir det workshop. Ta med deg dine arbeidsverktøy, kanskje ikke dine aller nyeste sakser, da vi kommer til å arbeide med øvingsdukker. Utover dette er det en hel rekke aktiviteter som er planlagt, her snakker vi om bl.a. en helikoptertur over New York, en utflukt til Woodbury Outlet, middag på den velkjente restauranten TAO, samt drinker på PH-D takterrasse med utsikt over New Yorks berømte skyline.

 

PROGRAM NEW YORK
 

Dag 1

Ankomstdag* dedikert til fritid i New York. Kl 21:00 samles vi på Paramount Hotel for en felles informasjonsgjennomgang, samt utdeling av program.
 

Dag 2

Kl 11:00 møter vi opp i resepsjonen for avgang til helikopter-sightseeing, buss en vei. Etter helikopterturen er det fritid frem til kl 19:00 da vi møtes i resepsjonen for å dra samlet til middagsrestauranten.

 

Dag 3

Shop til you drop! Kl 09:00 møter vi opp i resepsjonen for avgang til Woodbury Outlet, og kl 17:00 samles vi for å dra tilbake igjen. Buss både tur og retur.

Dag 4
TIGI Cut & Color kursdag, vi møtes i lobbyen kl 09:00 for felles avgang til TIGI, buss en vei. 

 

Dag 5

TIGI Cut & Color kursdag, vi møtes i lobbyen kl 09:00 for felles avgang til TIGI, buss en vei. Kl 20:00 samles vi i resepsjonen, da en Limo Cab Ride skal ta oss gjennom New Yorks gater slik at vi ankommer TAO kl 21:00. Etter maten drar vi til PH-D Rooftop Lounge kl 00:00 der det er fri entrè. 

 

Dag 6

Etter en god frokost er det klart for hjemreise.* 
 

Dette inngår i prisen: kursavgift med 5 netter på hotell inkludert frokost, lunsj begge kursdager, sightseeing med helikopter, middag og drikke både dag 2 og på TAO, samt transport ifølge oppsatt program.


*Du er selvfølgelig velkommen til å forlenge ditt opphold for egen regning. 

DATOER & PRIS

21-26 april 2017 
14 900 kr

Inkludert i prisen forutenom kursavgiften er det 2 netter på hotell med frokost, lunsj begge kursdagene, samt en felles middag på hotellet.
REGISTRER DEG
Hvis du har spørsmål eller kommentarer, vennligst kontakt vår opplærings- og kursansvarlige karina.petersson@headbrands.se eller vår kundeservice på 800 84 944. Husk at det er et begrenset antall plasser for denne turen, og førstemann til mølla gjelder. Ikke bestill flybilletter før du har mottatt en bekreftelse på bestillingen på kurset fra oss. HeadBrands er ikke ansvarlig for kundens bookede reiser ved eventuelt avlyst kurs.