OM OSS  |   KONTAKT  |  
Du abonnerer nå på vårt nyhetsbrev
0 Kr

1 500 Kr igjen til gratis frakt!

NYHETER FRA OSS
GULLKANT PÅ SALONGEN

Sibel Saddle Chair er en arbeidsstol med justerbar høyde og salformet sittepute. Stolen har spesialdesignede antistatiske hjul som ruller rett, er stillegående og fremfor alt motvirker at hår setter seg fast i de takket være et nyutviklet hjulsystem. Hjulsystemet har et plastdeksel med paraplyfunksjon mot fallende hår og plasbeskyttelse for aksling og hjul mot hår på gulvet. Sikre deg denne Limited Edition i gull og sett en velfjortjent gullkant på salongen.

KJØP SADDLE CHAIR GOLD NU
FARGE SOM TÅLER VASK

Det siste man vil er å gremmes over at kundene skal vaske håret etter de drar fra salongen i redsel for at fargen skal vaskes ut. L'oréal har utviklet en løsning på dette problemet med Inoa Brown Resist. De fem nyansene inneholder nemlig high-resistance teknologien som skaper et multidomensjonelt fargemolekyl som sitter fast i hårfibrene lenger. Resultat? En farge som holder i opptil 8-9 uker uten noen uønskede undertoner.

OPPDAG NYANSENE NÅ

HEADBRANDS POP-UP ER NÅ LANSERT

Vi hadde den store glede av å være på plass ved Årets Frisørevent 2016 for å lansere vårt nye fargesprakende pop-up konsept. Totalt var det opp mot 1500 besøkende på messen som blant annet fikk gleden av å prøve f.eks Fab Brows, se og demonstrere Split Ender PRO og hadde muligheten til å delta i konkurransen om å vinne en inspirasjonsreise til London sammen med oss. Den heldige vinneren ble til slutt Trude Eriksson på Salong Trude & Co i Helsingborg, vi sier gratulerer nok en gang. Kort og godt en herlig dag med mange hyggelige møter! #headbrandspopup

PERFEKT FINISH MED L'ORÉAL INFINIUM

Få den perfekte finish i kundens frisyre ved hjelp av Pure Extra Strong fra L'Oréals hårsprayserie Infinium. Pure Extra Strong er en hurtigtørkende og parfymefri hårspray med ekstra sterkt hold samt mye glans. Med andre ord fungerer den alldeles utmerket å bruke på eller anbefale til dine mer parfymesensitive kunder.

KJØP INFINIUM NÅ
FULL BLÅS MED PARLUX ADVANCE

Parlux Advance Ionic Cermaic Light er en lettvektsføner med en 2200 W AC - Motor, 2 styrker og 4 temperaturinnstillingersamt kaldluft. Føneren er både ergonomisk og har en innebygd lyddemper for å gjøre det så komfortabelt og rolig å jobbe i salongen som mulig. Parlux Advance Ionic & Ceramic Light veier 430 gr og kommer med 2 munnstykker.

KJØP PARLUX ADVANCE LIGHT NU
PERFEKT FINISH MED L'ORÉAL INFINIUM

Få den perfekte finish i kundens frisyre ved hjelp av Pure Extra Strong fra L'Oréals hårsprayserie Infinium. Pure Extra Strong er en hurtigtørkende og parfymefri hårspray med ekstra sterkt hold samt mye glans. Med andre ord fungerer den alldeles utmerket å bruke på eller anbefale til dine mer parfymesensitive kunder.

KJØP INFINIUM NÅ
EN NY BEHANDLING I DINE HENDER

Klipp hårets splitte tupper, ikke lengden med det nye verktøyet Split Ender PRO. Ved å fjerne slitte, splitte tupper i hele hårlengden, blir håret sunnere, kan vokse bedre og raskere oppnå ønsket lengde. Maskinen er spesielt utformet for at man i en rett bevegelse kan styre hårspissene inn til bladet i maskinen, og trimme det av. Split-Ender PRO - Den enkleste måten å fjerne splittede tupper.

OPPDAG SPLIT-ENDER PRO
POWDER TO THE BLONDES

Ta farvel med alle uønskede gule toner. Visible Dry Shampoo er en tørrshampoo med sølvpigment, som nøytraliserer varme nyanser i blondt hår. Tørrshampoen fjerner overflødig fett fra hårbunnen, og gir en ren, frisk følelse samtidig som at håret får tekstur og volum.

KJØP VISIBLE SILVER DRY SHAMPOO NÅ
1937

Tiår med nedarvet erfaring kombinert med et nytt tankesett, skaper grunnlaget for en nylig lansert produktserie som selges ekslusivt her på HeadBrands - 1937. Alt fra f.eks. skjeggolje til hårvoks og sjampo danner tilsammen en komplett serie klassiske produkter, som gir utrykk for en moderne maskulinitet.

OPPDAG 1937 NÅ
Hold deg oppdatert på det seneste om det seneste når det kommer til nyheter, trender og kampanjer. Meld deg på vårt nyhetsbrev, vi lover at det ikke er spam, bare kjærlighet!