NYHETER FRA OSS

BARBERKURS I LONDON
I barberkredse er vådbarbering med kniv et håndværk, der er på stærk fremmarch. Nu kan du lære alt hvad du behøver for at kunne håndtere denne teknik, uanset om du er nybegyndere eller barber. Gennem et nyt samarbejde med London School of Barbering, får du nu muligheden for at tage del i et kursus i vådbarbering i London på St. Pauls-Farringdon Academy.
Nyhet fra Panasonic
Få en jevn og smidig klipp med den nye klippemaskinen ER-GB60 fra Panasonic. Presisjonsslipte blad i holdbart rustfritt stål med 45* skjærevinkel bidrar til et meget skarpt knivblad som til og med klipper tykk og grov hårvekst. Klippemaskinen kan brukes med eller uten ledning og kommer med to løskammer som kan stilles fra 1-10 mm og fra 11-20 mm.
TIGI STYLE SESSION
Inspireres du av moteverdenen og dens show da har vi akkurat riktig kurs for deg. Bli med oss til London og lær deg hvordan du vakkert og enkelt styler hår likt de kommende trendene fra de store moteshowene. Instruktørene Maria og Marco arbeider årlig med designere på store visninger, nå vil de lære deg hvordan du kan bruke produkter som et verktøy for å skape trendige looker med fantastisk finish.
BESKYTTER OG STYRKER HÅRET
Smartbond er et 3 trinnsystem som beskytter og styrker håret ved bleking og farging. Den inneholder maleinsyre, som virker under den kjemiske prosessen og beskytter bindingene i håret. Systemet består av tre komponenter; de to første er salongbehandlinger og den tredje er en hjemmebehandling.
NY STYLING FRA BJÖRK
Björk innleder det nye året med å lansere to nye stylingprodukter. Den første er Forma Torr, som er en tørrsjampo som gir håret volum og tekstur samtidig som den frisker opp håret. Det andre produktet er Forma Spray, som er en hårspray som gir et fast og godt hold. Begge produktene er ikke bare anvendelige, men består dessuten av 100% veganske ingredienser.
KC PROFESSIONAL
CUT & COLOR
SENESTE NYTT FRA INSALON
Emilia er et av de nye tilskuddene i møblene fra InSalon. Bak navnet Emilia skjuler det seg en stilfullt designet kundestol med et firkantet design. Stolen er bevegelig og utstyrt med hydraulikkpumpe for å lette arbeidet.
PUDDERET SOM SKJULER ETTERVESKT
Unngå flekker og ettervekst med nyheten Root Disguiser fra Fudge. Hårpudderet er fuktresistent, lett å bruke ved hjelp av den integrerte børsten og fargen smitter ikke av. Skap en perfekt finish, som enkelt kan vaskes ut med shampoo. Perfekt å selge med kunden etter en fargebehandling!
NYE NYANSER I KOLESTON
Koleston Perfect er en permanent oksidasjonshårfarge som gir et jevnt resultat og har god dekkevne fra rot til spiss og gir glans til ubehandlet hår. Nå har Wella lansert tre etterlengtede stilfulle beige toner i Koleston.
IGOR ROYAL HIGHLIFTS HAR UTVIDET (SORTIMENTET)
Igora Royal Highlifts fra Schwarzkopf gir flotte blonde farger hurtigere, sikrere og enklere med en minimalt antall avbrekte hårstrå. Sortimentet er nå også utvidet med ytterligere to nyanser.
Hold deg oppdatert på det seneste om det seneste når det kommer til nyheter, trender og kampanjer. Meld deg på vårt nyhetsbrev, vi lover at det ikke er spam, bare kjærlighet!